GAS5 – "Lidar as a service"
Lidar PZ Gent - Drongensesteenweg

De  semi-vaste flitspaal voor GAS-overtredingen in zone 30/50

 

Eind januari kon je ons webinar volgen waar we de semi vaste-flitspaal LiDAR toonden en de snelheid waarmee deze kan worden geplaatst. Zeker voor lokale en gewestwegen zien we een toenemende interesse, niet alleen door de aandacht voor verkeersveiligheid maar ook met de vernieuwde wetgeving inzake GAS 5. Deze werd intussen aangekondigd door Minister Lydia Peeters en op de website van de Vlaamse overheid vind je intussen de praktische richtlijnen hoe om te gaan met deze nieuwe wetgeving, waardoor ook de inkomsten van de boetes rechtstreeks terugstromen naar de lokale besturen.

Dankzij bestaande raamakkoorden kunnen we op korte termijn zorgen voor een vlotte handhaving op de belangrijkste knelpunten zoals schoolomgevingen, sluipwegen of op gevaarlijke punten waar “klassieke” handhavingstoestellen niet kunnen of mogen (metrologische beperkingen) worden ingezet. Dankzij onze nauwe samenwerking met InTouch, bieden we een doorgedreven geautomatiseerd proces aan. In slechts 4 klikken, kan het lokale bestuur duizenden GAS-vaststellingen verwerken tot een GAS-opstartbrief in de brievenbus van de burger.

 

Wil je graag meer weten over deze nieuwe wetgeving, en hoe de inkomsten van de boetes rechtstreeks terugstromen naar jouw lokale overheid? Vraag hier gratis je simulatie aan en we nemen snel met je contact op.