Securoad, your key to a successful traffic enforcement.

 

Over ons

Als experten in ons vakgebied met méér dan 20 jaar ervaringadviseren wij u over hoe u best onze producten en diensten aanwendt en waar deze het best tot uiting komen. 

 

Bij ieder product hoort vanzelfsprekend een perfecte service. Zo zorgen wij voor een permanentie die 24/7 voor jullie klaarstaat. 

Producten

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van verschillende producten en diensten die uw PZ, Gemeente, Stad, Provincie, Grondgebied verkeersveiliger maakt.

 

Door de inzet van een team gekwalificeerde mensen, kunnen wij inspelen op de meest nieuwe technologieën en daaraan gelinkte softwarepakketten. Wij gaan gericht opzoek naar oplossingen zodoende dat we uw diensten maximaal kunnen ontzorgen

Diensten

Wij willen instaan voor de ontzorging van uw diensten m.b.t.  verkeershandhaving en in het bijzonder de snelheidshandhaving.


Verkeershandhaving vermindert risicovol verkeersgedrag en is daarom een belangrijk onderdeel van het verkeersveiligheidsbeleid. Wij streven samen met en voor onze klanten op deze manier naar een veiliger verkeer.