DIENSTVERLENING & VERHUUR

HUUR EEN LIDAR SNELHEIDSMETER
De Semi Vaste Traffic-Observer opstelling is de aangewezen oplossing voor onbemande snelheidscontroles gedurende een bepaalde periode. Om het onze klanten makkelijk te maken, bieden wij onze LIDAR snelheidsmeters aan onder het verhuurmodel: inclusief volledige service, van het plaatsen tot het monitoren van de LIDAR, zodat u zonder zorgen de verkeersveiligheid kan verhogen.


HUUR EEN ANPR SYSTEEM – VERPLAATSBAAR – QUICK DEPLOYMENT
ANPR camera’s worden steeds vaker gebruikt om nummerplaten te lezen en te controleren op allerlei zaken. SecuRoad beschikt over een resem aan ANPR oplossingen gaande van dome-toestellen voor een snelle korte inzetperiode, over tijdelijke oplossingen zoals het volledig auto-beveiligde S-VANP systeem welke met een autonomie van één maand de perfecte oplossing is om sluipverkeer bv. ten gevolge van wegenwerken te ontmoedigen, tot vaste ANPR netwerken. Dit alles is voorzien van de nodige backoffice software.


HUUR EEN DUAL-TRACKING SNELHEIDSMETER
De mobiele Redflex NK7 snelheidsmeter kunt u in alle omstandigheden en in diverse omgevingen gebruiken voor snelheidscontroles. Met zijn twee radars – een snelheids- en een trackingsradar – kan de NK7 ingezet worden in zowat alle omstandigheden waar andere snelheidsradars niet kunnen of mogen worden gebruikt, bv. in tunnels, onder bruggen, op een woonerf, in een voetgangersgebied of in de bebouwde kom.
De NK7 kan ook gehuurd worden voor grote geplande controleacties of wanneer er tijdelijk nood is aan een bijkomende mobiele snelheidsmeter.


HUUR EEN VERKEERSTELLER
De TMS-SA verkeersteller is een eenvoudige verkeersteller, die op basis van Doppler-technologie van elk type voertuig binnen zijn meetbereik de snelheid kan gaan meten. De TMS-SA is zo ontworpen dat hij op een snelle en doeltreffende manier kan worden opgehangen aan bv. een verlichtingspaal zodanig dat dit toestel zowat overal kan ingezet worden.
De TMS-SA is “as a service“ te huur; dit wil zeggen dat SecuRoad op een door de klant bepaalde locatie de teller komt plaatsen en activeren. Na een huurperiode van 7 dagen worden statistische gegevens ter beschikking gesteld van de klant.


HUUR EEN SNELHEIDSINFORMATIEBORD
De I-SAFE I & II borden zorgen ervoor dat bestuurders zich ervan bewust worden wat hun huidige snelheid is en of deze correspondeert met de snelheid die in die welbepaalde zone geldt. Ze worden geleverd met een batterij, die zorgt voor een autonome werking van het signalisatiebord gedurende één week. Voor langere opdrachten kan een zonnepaneel of aansluiting op het stroomnetwerk voorzien worden. Beide signalisatieborden worden door SecuRoad “as a service” verhuurd; m.a.w. wij plaatsen ze en bezorgen u na de periode van inzet de statistische gegevens.